29 / 03 / 2024

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.



Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılışları yapılan gençlik merkezleri, Umurbey Mahallesinden sonra Cihatlı Mahallesinde de hizmete girdi. Mahalle statüsüne dönüşmeden önce Köy Hizmet Merkezi olarak kullanılan binayı restore eden Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi. 


TOPLANTI SALONLARI 

Gençlik merkezinde, satranç, bilardo, langırt masalarının yanı sıra, masa tenisi ve okuma bölümleri ile toplantı salonları bulunuyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 'şehirde i, ne varsa köylerde de o olacak' sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatırken  TOKİ  projesi kapsamında yapılacak çalışmalarda da Cihatlı Mahallesinin okul, sağlık tesisi, spor tesisi ve futbol sahasına kavuşacağını vurguladı. Hizmete giren Cihatlı Gençlik Merkezinde çocuk ve gençlerle masa tenisi ve bilardo oynayan AK Parti Bursa milletvekili İsmet Su ve Refik Yılmaz, mahalle halkıyla da sohbet etti. 


Bursa Kent


Geri Dön