24 / 04 / 2024

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...



F. Fatma Çelenk, Ant Yapı’nın Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Koordinatörlüğü görevini üstlenirken yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm projelerden de sorumlu olacak. Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olan Çelenk, iş hayatına TRT’de başladı. İngiltere Pinewood Stüdyoları ile ABD Universal Stüdyoları’nda proje bazlı çalıştı.

2015’ten bu yana üniversitelerin MBA programlarında ders veren Çelenk, yazdığı makalelerle de gençlere rehberlik ediyor.

Ant Yapı EQ'da yer alan habere göre; Doğan Grubu, Soyak Holding gibi saygın firmalarda üst düzey görevler alan Çelenk, ulusal ve uluslararası pek çok ödülün de sahibi.

Özyeğin Üniversitesi MBA programında eğitim veren Çelenk, Harvard Business Review Türkiye ve Marketing Türkiye Blog Yazarı. Çelenk, aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunun Yönetim Kurulunda aktif olarak çalışıyor.

Fatma Çelenk kimdir?


Geri Dön