26 / 04 / 2024

Fatma Şahin: Gaziantep'teki konut yetersizliğine bir çare bulacağız!

Fatma Şahin: Gaziantep'teki konut yetersizliğine bir çare bulacağız!

Gaziantep'in önemli sorunlarından biri olan konut yetersizliğine bir çözüm getirmeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Şahin, bu amaçla tecrübeli kuruluş KIPTAŞ yetkilileri ile görüştü.



 Gaziantep'in önemli sorunlarından biri olan konut yetersizliğine kapsamlı bir çözüm getirmeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor


Şahin, bu amaçla İstanbul Büyükşehir Belediyesinin konut yapımında tecrübeli kurulusu KIPTAŞ yetkilileri ile görüştü. İstanbul'da, KİPTAŞ merkezinde Genel Müdür ismet Yıldırım ve üst düzey yöneticiler ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, kurulusun konut üretim tecrübesine yönelik brifing aldı. 


Gaziantep'te konut artısını sağlarken, çevreye saygılı, daha iyi ve kaliteli konut alanları oluşturmak istediklerini, bunun için de KIPTAŞ gibi bir kurumun tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirten Şahin, hem buradan hem de diğer deneyimlerden elde edecekleri bilgi birikimi ile Gaziantep'te aynı amaçla kullanmayı düşündüklerini ifade etti. 


Gaziantep'in konut eksikliğinin yıllardır pek çok soruna neden olduğunu, tecrübeli ve deneyimli kurumlardan elde edecekleri bilgiler doğrultusunda kentte yeni bir anlayışla konut alanları üretmeyi hedeflediklerini aktaran Şahin, bu alanda başarılı kuruluşların tecrübelerinden faydalanmak istediklerini vurguladı.


Günboyu 


Geri Dön