23 / 04 / 2024

Fatsa Belediyesi'nin yeni binasında sona doğru!

Fatsa Belediyesi'nin yeni binasında sona doğru!

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında kazı ve zemin ıslah çalışmalarının ardından temelin beton işleminin de tamamlanmasıyla önemli bir aşamayı geçtiklerini belirtti.



Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında kazı ve zemin ıslah çalışmalarının ardından temelin beton işleminin de tamamlanmasıyla önemli bir aşamayı geçtiklerini belirtti


Ordu'nun Fatsa İlçesinin yeni belediye binası inşaatına bir süre önce başlandığını ve bunu daha önce kamuoyu ile paylaştıklarını belirten Belediye Başkan Hüseyin Anlayan, "Kazı çalışmalarından sonra temelin betonunu dökmüş bulunuyoruz. Çok şükür, bu bizim için önemli bir aşamaydı" dedi. 


Belediye hizmet binası inşaatını inşallah kazasız belasız tamamına erdirmeyi temenni ettiklerini ifade eden Başkan Anlayan, "Yeni belediye binamız gerçekten kullanımı ile ihtiyaca cevap verebilecek, çok uzun yıllar Fatsa'mıza hizmet edebilecek bir bina olacak. İnşallah mimarisi ile kullanımı ile de estetik bir bina olacak, Akıllı bir bina olacak. Özellikle de Selçuklu mimarisini tercih ederek bir proje ortaya koyduk. Fatsa'mızın şehir kimliğine yeni bir güzellik katmış olacak" diye konuştu. 


Hedef Halk


Geri Dön