26 / 04 / 2024

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...



Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yer alan 26 adet iş yerini kiraya verecek.

Ordu Fatsa İlçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Polis Süleyman İnkur Caddesi üzerindeki, mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan 26 adet iş yeri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı.

Bilet satış ünitesi, minibüs yazıhanesi, büfe, büro vb. niteliklere sahip 26 adet taşınmazın kiralama ihalesi Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda 21 Kasım 2018 tarihinde ilan metninde belirtilen saatler arasında yapılacak.

İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için istenilen belgeleri dosya halinde ihalenin yapılacağı tarihten bir gün önce saat 17:00'ye kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı - Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne vermeleri gerekiyor.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!


Geri Dön