29 / 03 / 2024

Fatsa'da 51 binanın dış cephesi yenilendi!

Fatsa'da 51 binanın dış cephesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, Fatsa'daki cephe iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.




 
Ordu'nun Fatsa ilçesi sahil yolu üzerindeki binalarda Ordu Büyükşehir Belediyesince başlatılan dış cephe iyileştirme projesi son sürat devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, binaların dış cepheleri yenilendikçe ilçenin farklı bir güzelliğe kavuştuğunu söyledi.

 
51 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENDİ


 
Cephe yenileme projesi kapsamında 51 binanın dış cephesinin yenilendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Fatsa Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında, Bolaman Köprüsü’nden Elekçi Köprüsü’ne kadar toplam 168 binada çalışma yapacağız. Şu ana kadar 51 binanın dış cephesi yenilendi ve boyandı. Diğer binalardaki çalışmalarımız ise devam ediyor” diye konuştu.


 
BU PROJE FATSA’YA DEĞER KATACAK


 
Başkan Enver Yılmaz proje tamamlandığında, Fatsa’nın girişinden çıkışına kadar modern bir görünüm kazanacağını belirterek, “Bu çalışmalar ilçemize değer katacak. Proje kapsamındaki binalara hem mantolama yapılıyor hem de binalar Fatsalı hemşehrilerimizin tercihi doğrultusunda mavi ve beyaz renge boyanıyor. Projelerimizin uygulandığı binaların tamamlanmasıyla birlikte inanıyorum ki Fatsa ilçemiz, girişinden çıkışına kadar ahenk içerisinde ve muhteşem bir görünüme kavuşacak” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön