26 / 04 / 2024

ordu cephe yenileme

ordu cephe yenileme

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, Fatsa'daki cephe iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

ordu cephe yenileme Haberi

ordu cephe yenileme


 
Ordu'nun Fatsa ilçesi sahil yolu üzerindeki binalarda Ordu Büyükşehir Belediyesince başlatılan dış cephe iyileştirme projesi son sürat devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, binaların dış cepheleri yenilendikçe ilçenin farklı bir güzelliğe kavuştuğunu söyledi.

 
51 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENDİ


 
Cephe yenileme projesi kapsamında 51 binanın dış cephesinin yenilendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Fatsa Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında, Bolaman Köprüsü’nden Elekçi Köprüsü’ne kadar toplam 168 binada çalışma yapacağız. Şu ana kadar 51 binanın dış cephesi yenilendi ve boyandı. Diğer binalardaki çalışmalarımız ise devam ediyor” diye konuştu.


 
BU PROJE FATSA’YA DEĞER KATACAK


 
Başkan Enver Yılmaz proje tamamlandığında, Fatsa’nın girişinden çıkışına kadar modern bir görünüm kazanacağını belirterek, “Bu çalışmalar ilçemize değer katacak. Proje kapsamındaki binalara hem mantolama...