18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.




Şanlıurfa’da tarihi Urfa evlerinin korunması ve yapıların iyileştirilmesi ile tarihi sokakların dış cephe iyileştirme çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerin en işlek caddelerinde dış cephe iyileştirme çalışması başlattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda iş yerleri, binalar ve tescilli yapılarda aslına uygun olarak düzenleme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi tente, tabela ve dış cephe boyama işlemi yaparak kent estetiğini de koruyor.

Birecik’te sürdürülen çalışmalardan dolayı memnun olan ilçe halkı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. İlçelerinin modern bir kimliğe büründüğünü belirten Birecikliler, değişimin ilçeye gelen turistlerce de fark edildiğini söylediler.


Geri Dön