26 / 04 / 2024

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı



 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce bazı yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirmeler yaptı. Gerçekleştirilen Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunun gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının tekliflerinin yer aldığı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

CEPHE GİYDİRME PROJESİ İLÇELERE YAYILIYOR 


42 gündem maddesinin masaya yatırıldığı meclis toplantısında, Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında bulunan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı. Başkan Yılmaz Altınordu, Ünye ve Fatsa’da olduğu gibi yatırımın yüzde 50’sini Büyükşehir Belediyesi ve yüzde 50’sini ise bina sahiplerinin karşılayacağını belirterek, il genelinde bu çalışmayı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te yapacak.


Geri Dön