25 / 04 / 2024

ordu cephe giydirme çalışmaları

ordu cephe giydirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir?

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

ordu cephe giydirme çalışmaları Haberi

ordu cephe giydirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce bazı yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirmeler yaptı. Gerçekleştirilen Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunun gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının tekliflerinin yer aldığı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

CEPHE GİYDİRME PROJESİ İLÇELERE YAYILIYOR 


42 gündem maddesinin masaya yatırıldığı meclis toplantısında, Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında bulunan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı. Başkan Yılmaz Altınordu, Ünye...