24 / 04 / 2024

ünye cephe giydirme çalışmaları

ünye cephe giydirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir?

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ağbudak tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ünye'deki 180 binanın dış cephesi yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye'de de cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Ünye Dış Cephe İyileştirme Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’de de yapılacak olan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Suluova Belediye Hizmet Binası'nda dış cephe montajı başladı!

Kaba inşaatı ve duvar örme çalışmaları tamamlanan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın alüminyum kompozit dış cephe giydirme ve giydirme cephenin cam montajına başlandı.

Erzurum Büyükşehir'den İspir'e muhteşem yatırımlar!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor. Adeta ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir’in ekipleri, alt ve üstyapı, peyzaj çalışmaları, cephe giydirme ve sağlıklaştırma hizmetleriyle ilçenin makûs talihini değiştirdi.

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Atiş tarafından 40 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Borsa İstanbul’a cephe giydirmesi!

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

ünye cephe giydirme çalışmaları Haberi

ünye cephe giydirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce bazı yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirmeler yaptı. Gerçekleştirilen Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunun gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının tekliflerinin yer aldığı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

CEPHE GİYDİRME PROJESİ İLÇELERE YAYILIYOR 


42 gündem maddesinin masaya yatırıldığı meclis toplantısında, Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında bulunan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı. Başkan Yılmaz Altınordu, Ünye...