25 / 04 / 2024

Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçiriyor. İlçenin bazı cadde ve sokaklarını araç trafiğine kapatarak yayalaştırma projesi uygulayacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri farklı bölgelerde de kaldırım çalışması sürdürüyor.

 

Araç trafiğine kapatılan cadde ve sokaklarda ticaret merkezlerinin yoğun olduğuna dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Altyapısı ve üstyapısı ile örnek bir çalışma ortaya koyacağız. Yayalaştırılan güzergâhlarda zeminde bazalt taşları kullanacak; ahşap döşemeleri, oturma grupları ve aydınlatmasıyla dikkat çeken bir yapı ortaya çıkaracağız. Yoğun bir ticari hareketliliğin olduğu Fatsa ilçe merkezine mahallerinden (eski köyler) gelen insan sayısı günlük ciddi rakamlara ulaşıyor. Bu sirkülasyonun içerisinde, yayalaştırma projemiz ile vatandaşlarımızın konforlu bir yaşam sürdürmesini istiyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, yayalaştırılan cadde ve sokaklarda binaların dış cephelerinde de iyileştirmelere gidileceğini belirterek, “Sadece karayolu üzerindeki binalarımızda değil, kent içerisinde ticari alanlardaki binalarda da dış cephe iyileştirmeleri yapacağız.” dedi.

 

Başkan Enver Yılmaz son olarak, “Fatsa Cumhuriyet Meydanı için çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede hazırlanan projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte Fatsa’mızı daha konforlu ve yaşanılabilir bir yapıya kavuşturmuş olacağız. Tüm bu yatırımlar ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön