23 / 04 / 2024

Fatsa'ya yeni hizmet binası yapılıyor!

 Fatsa'ya yeni hizmet binası yapılıyor!

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son kat kolon, tabiiye kalıp ve demir çalışmaları hızla devam ederken kaba inşaat hedeflenen sürede tamamlanacak.



Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binasının ana giriş kısmı betonu da döküldü. 4.katın beton dökümü de Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilecek.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan 4. kat tahliyesinin beton dökümünün ardından artık meclis salonu olarak kullanılacak bölümün çelik çatı inşaatına başlanılacağını belirterek ''Yeni Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son katın tamamlanmasıyla artık iç tefrişat için süreç başlayacağını ifade eden Başkan Anlayan şunları söyledi: "Yeni binamızın tamamının bitimini 2018 yılının eylül ayı olarak öngörüyoruz. Bodrum katında komple otoparkı ile beraber belediye hizmet binası alanı mevcut belediye binani belediye hizmet binamızın kaba inşaatını Mayıs sonu Haziran ayının 151 gibi tamamlamayı düşünüyorduk. 

Hedefimizi tutturacağız gibi görünüyor. Gelinen süreçte yeni belediye hizmet binamızın görüntüsü yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binamızın ana giriş kısmı görüntüsü de oldukça güzel görünüyor"dedi


Star Ek


Geri Dön