23 / 04 / 2024

Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank'tan dev kampanya!

Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank'tan dev kampanya!

Bankalar yeni müşteriler kazanmak ve ellerindeki müşterileri kaybetmemek için birbirinden benzersiz kampanyalar düzenlemeye başladı! Bunlardan birisi de kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan geldi. İşte kampanya detayları...



Bankalar yeni müşteriler kazanmak ve ellerindeki müşterileri kaybetmemek için birbirinden benzersiz kampanyalar düzenlemeye başladı! Bunlardan birisi de kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan geldi. Halkbank, faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara özel kampanyasını duyurdu.

Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank tan dev kampanya!

Halkbank tarafından kamuya duyurulan kampanyanın detayları resmi internet sitesinden duyuruldu. Halkbank'ın yaptığı açıklamalara göre; fatura ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacak. Kampanya kapsamında 01.09.2022 ve 30.09.2022 tarihleri arasında 50 TL ve bin 500 TL arasındaki yurt içi peşin ödemelerinizi ücretsiz, faizsiz 3 taksite bölebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön