26 / 04 / 2024

Fazladan 750 bin lirası olan emlak yatırımı yapıyor!

Fazladan 750 bin lirası olan emlak yatırımı yapıyor!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” ikinci gününde de geleceği yeniden inşa etme ve sektöre yeni bakış açısı kazandırmaya devam ediyor. Sektörü bir araya getiren fuar 700’ü aşkın üst düzey yöneticiyi ağırladı.



Aremas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenen  “Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360'' ikinci gününde de ziyaretçilerini ağırladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yanı sıra mesleki toplum kuruluşları, özel sektörün fikir liderleri, cazibe coğrafyaları olmaya kararlı şehirlerin ve kamu kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen fuara ikinci gününde de 700’ü aşkın üst düzey yönetici katılım sağladı. 

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirilen “RE360”ta interaktif oylama yapıldı. Tüketici tercihlerindeki büyük değişim ve eğilimin yanı sıra gayrimenkulün tanınmayan yüzünü anlatan interaktif bir oylamanın sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, fazladan 750 bin lirası olan kişiler yatırım önceliğini ticaret, emlak ve faizde değerlendireceğini söyledi.

Fazladan 750 bin lirası olan emlak yatırımı yapıyor!

Modern toplumun değişmesiyle birlikte emlak sektöründeki değişimden bahseden Ağırdır, “Karşılaşılan bu kriz günlükleri aslında reddeden bir kriz değil çağa değişimin gerektirdiği yeni kurumları, kuralları oluşturamıyor olmasından kaynaklı. Bu durum devlet meseleleri için, hukuk meselesi için, iletişim meselesi için, pazarlama içinde bu şekilde. Dolayısıyla zamandan, mekandan bağımsız bir hayatın ve küresel bir hayatın ürettiği dinamiklerin gerektirdiği kurumları yönetememelerinden kaynaklı yaşanan bir kriz olduğunu söyleyebiliriz. Bu yaşanan kriz kendi çapında yaşıyor ve biz hala sanayi toplumu olabilmenin yanı sıra kalkınma gibi, eğitim gibi
meselelerin yanı sıra bir de bilgi toplumu olmanın yeni problemleri ile karşılaştığımızdan dolayı Türkiye meseleleri diğer ülkelere göre biraz karmaşık görünüyor. Özet itibariyle bu kriz insanların krizi. Dolayısıyla yeni bir hayat var karşımızda. Bu kuralları buna göre oluşturabilmek meselesi var. Çünkü yeni çağın hayatı, metropollü ve bütün dünyanın da üçte ikisini oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.


Geri Dön