26 / 04 / 2024

Fed'in faiz kararı için 75 puan açıklaması! Fed faiz kararında son dakika!

Fed'in faiz kararı için 75 puan açıklaması! Fed faiz kararında son dakika!

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Peki Fed faiz kararı ne olacak? Fed faiz artırımı yapacak mı? Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, konuyu değerlendirdi...



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Fed kararlarının ardından yaşanabilecek senaryolarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fed in faiz kararı için 75 puan açıklaması! Fed faiz kararında son dakika! 

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artışa gideceği merak ediliyor. Yatırımcılar Fed'den 75 baz puan faiz artırımı beklendiğine dikkat çekerken, vadeli kontratlar 75 baz puandan daha büyük bir faiz artırımına yüzde 10 olasılık tanıyor. 

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Fed faiz kararına ilişkin açıklamalar yaptı. "27 Temmuz günü sonuçlanacak FOMC toplantısı öncesinde yatırımcılar riskli varlıklardan bir miktar portföyü güvenli liman yatırımlarına ya da nakite geçiriyorlar" diyen Süllü, ABD Merkez Bankası'nın toplantısına ilişkin beklentilerle ilgili konuştu. 

Peki Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Fed faiz kararıyla ilgili neler dedi? Fed faiz kararı ne olacak? Fed faiz artırımı yapacak mı? İşte Beste Naz Süllü'nün o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön