19 / 04 / 2024

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şu sıralar kulübünü mali anlamda düzlüğe çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Başkan Koç öncelikli olarak arazileri satmayı hedefliyor. İlk hedef ise Kenan Evren Lisesi ve Ülker Sports Arena'nın yanındaki arazilerden kulübe kalıcı gelir sağlamak. 

Bu doğrultuda projeler hazırlayan Koç ve yönetimi, bir temlikin olmadığı bu iki araziden elde edilecek geliri tamamen kulübe aktaracak. Kenan Evren Lisesi'nin devir işlemi en kısa sürede tamamlanacak.

ÜLKER GRUBU'YLA ORTAK 

Devir işlemleri tamamlandıktan sonra inşaat sürecinde arazinin yol tarafına billboardlar asılacak. Buradan gelecek gelirle de ödenmesi gereken kiralar karşılanacak. Basketbol salonunun yanındaki arazi için Ülker Grubu ile ortak bir projeye hazırlanan sarı-lacivertliler, gayrimenküller üzerinden kulübe önemli bir gelir sağlayacak. Gebze, Antalya ve Ankara'daki İncek tesislerinin yer aldığı araziler de değerlendirme sürecinde yer alıyor.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!


Geri Dön