28 / 03 / 2024

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.



Fenerbahçe Spor Kulübü, geçen haftalarda yaptığı basın toplantısında, Angry Birds'ün yaratıcısı Finlandiya merkezli Rovio ile bir anlaşma sağlayarak 30 farklı model ile formalarını çocuk taraftarlarla buluşturmuştu. 


Yakın geçmişte ise Hello Kitty anlaşması yapılmıştı fakat kulüpten ve taraftarlardan tepki alınmıştı. Hello Kitty ile başlayan serüven, Angry Birds ile devam ederken Pepe ile anlaşma da çoktan sağlamış durumda. Fenerbahçe Stadı'nın altında 1500 metrekarelik alan çocuk mağazası yapılmış durumda. 


Çocuklara özel oyun alanları ve tiyatrolar da var. Hatta oyuncak anlaşmaları bile yapılmaya başlanmış. Amaçları ise sadece 

Fenerbahçeli olmak değil, tüm çocuklara Fenerbahçe sevgisini kazandırmakmış. 


Sadece dört boyutlu Angry Birds tişörtlerinden beklenen ciro 1 milyon 200 bin TL. Yıllık ciro hedeflerini ise 5 milyon olarak öngörüyorlarmış. Angry Birds karakterine taraftarların yakıştırması sonucunda araştırma yaparak karar verilmiş. Kulübün stadın altında kendisine ait 66 ait mağaza, 19 franchising bayisi, iki tane ise gezici tırı var. 


Almanya'daki internet mağazası kanalıyla tüm Avrupa'ya satış gerçekleştiriliyormuş. Azerbaycan'a da Fenerium açma düşünceleri olan kulübün mağaza açmak için araştırmaları sürüyormuş. NBA takımlarını ayrı tutarsak, basketbol mağazası olan ilk kulüp Fenerbahçe imiş. 


Kulüp, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire almış. 



Para


Geri Dön