20 / 04 / 2024

Fenix Yapı'dan Antalya'ya yeni proje!

Fenix Yapı'dan Antalya'ya yeni proje!

Antalya’nın ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan Fenix 84 projesinde satışlar başladı. Fenix 84 projesi 8 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde 156 daire olarak yükseliyor. 



Fenix Yapı, Antalya’da özel sektör eliyle yapılan ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesinin temellerini attı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, “Bu zamana kadar hep özel projeler yaptık. Mimari kimliği olan, farklı konseptlerdeki büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmekte bu özel projelerimiz arasındaydı. Fenix 84 Antalya’nın özel sektör eliyle yapılan ilk ada bazlı projesi. Kasım 2017’de temelini attığımız projemiz hızla devam ediyor. Satışların hızla devam ettiği projede sayılı konut kaldı” diye açıklama yaptı. 

Proje hakkında bilgilendirme yapan Eyüp Mavi şunları söyledi; “8 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde, 17 ayrı daire tipinden oluşan projemizde toplam 156 daire bulunuyor” dedi. Mavi, şöyle devam etti: “360 metrekarelik havuz, çocuk oyun alanı, vitamin bar, kapalı otopark, toplantı odası, fitness ve sauna’yı da içinde bulunduran bu 6 bloklu yapı, kentin merkezi olan Işıklar Bölgesi’nin çehresini de yenileyerek, şehrin içinde ultra lüks bir yaşam sunacak. Projede; ahşap, cam, taş ve metal gibi doğal malzemeleri tercih edilmesi de Antalya’nın doğal dokusuna artı değer sağlayacak.”

“17 ayrı tip daire seçeneği olan projemiz toplam  156 daireden oluşacak. Solar sistemle enerji üretip; asansör, çevre aydınlatma ve otopark gibi ortak alanlarda kullanılması daire sakinlerinin de aidatlarında ciddi tasarruf sağlayacak. Ayrıcalıklı lokasyon 6 bin 500 metrekarelik kapalı otoparkıyla şehir içi trafiğine de rahat bir nefes aldıracak olan projemiz, tarihi kale içine 500 metre mesafede bulunmakta. 6 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunan proje, Antalya şehir merkezinin ilk kapalı otoparklı, güvenlikli sitesi olma özelliğiyle birçok ilki barındırmakta. 2019 mart ayında bitirilmesi ön görülen projemiz Vakıfbank Güvencesiyle yapılacak.”


Web: https://fenixyapi.com/fenix-yapi/


Geri Dön