25 / 04 / 2024

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.



Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Gazeteciliği Bölümü mezunu olan Fercan Başkan, sektöre 2008 yılında BW Plus The President Hotel’de satış temsilcisi olarak başladı. 2012 yılı Nisan ayında BW Plus The President Hotel’in satış ve pazarlama direktörlüğü görevine getirilen Fercan Başkan, 2014 yılı sonuna kadar bu görevi başarıyla yürüttü.  

Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.  


Radisson Blu Otel, Kayseri’ye renk katıyor


Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doruk Yat. Ve İnşaat A.Ş. tarafından yapımı tamamlanan Radisson Blu Otel Kayseri’de hizmete açıldı.

Otelin şehrin orta noktasında tüm şehri kucaklayan konumu ve panoramik şehir manzarası dikkat çekiyor. Radisson Blu zincirin Türkiye’deki 10. Oteli olan Radisson Blu Kayseri, şehir merkezinde modern çizgisiyle fark yaratıyor.  20 kattan oluşan otelde rahatınız için tasarlanmış 243 oda ve 1 king suite bulunuyor. İş adamlarına özel Executive odaların yer aldığı özel katlar tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış.

Misafirlerine ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi gibi olanaklar tanıyan otel ayrıca, Lounge ve 2 ayrı şık restoranı ile Kayseri’nin aranılan mekanları içinde yer almayı hedefliyor. 

Erciyes’in ihtişamlı manzarası eşliğinde çatı katında yer alacak restoran ve lounge ile hem Kayserili misafirlerine hem de şehir dışından gelen konuklarına farklı bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, Gurme meraklılarını şaşırtacağa benziyor.

Radisson Blu Kayseri, modern şehir insanının sağlık ve bakım kaygısını ortadan kaldıracak ‘’City Club’’ ında kapsamlı spor merkezi, saunalar, buhar odaları, bakım üniteleri ve kapalı yüzme havuzu ile üyelerine hizmet verecek. Şehrin önemli kongre, toplantı merkezi konumuna gelecek olan tesis 800 metrekarelik balo salonu ve 8 adet farklı büyüklüklerde toplantı salonları ile öne çıkacak. Düğün, nişan ve tüm diğer özel günlerde farklı salonlarında yepyeni, modern hizmet çizgisi ve iddialı mönüleri ile misafirlerini ağırlayacak. 

2014 yılının son çeyreğinde açılan otelin yatırımcısı Süleyman Çetinsaya, Radisson Blu Kayseri’nin konumu kalitesi, fark getirecek hizmet anlayışı ve 100% misafir memnuniyeti garantisi ile Kayseri turizmine katkı sağlayacak önemli bir mihenk taşı olacağını iletti. 




Geri Dön