29 / 03 / 2024

Ferit Şahenk, Fransız restoranı Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor!

Ferit Şahenk, Fransız restoranı Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor!

Yeme içme sektöründeki yatırımlarıyla gruptaki restoran sayısını 82'ye ulaştıran Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Londra'nın en ünlü restoranlarından olan La Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor...



Yeme içme sektöründeki yatırımlarıyla gruptaki restoran sayısını 82'ye ulaştıran Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Londra'nın en ünlü restoranlarından olan La Petite Maison'u İstanbul'a getiriyor. WSJ Türkiye'nin haberine göre Fransız mutfağına sahip restoran Park Hyatt Otel'deki et restoranı Prime'ın yerine açılacak. La Petite Maison'un Dubai ve Beyrut'ta da şubeleri bulunuyor.

KEBAPÇI AÇACAK

Son olarak geçtiğimiz günlerde tamamladığı Ulus 29 alımı ile gündeme gelen Şahenk'in devam eden bir diğer restoran projesi ise inovatif yemekler sunan bir kebapçı açmak. Şahenk'in ortak olduğu İstanbul Doors Grup bünyesinde Da Mario, Vogue, Anjelique, Kitchenette,Gina, Ajia, Zuma, Mama, Carlotta, Poupon, Ca'd'oro, Gigi, Foodist Catering,Tom Aikens Restaurant, Tom's Kitchen, Tom's Deli, Raika, Wanna pop gibi markalar yer alıyor.
Londra'daki Fransız restoranının mönüsü zeytinyağlı, salata ve balık ağırlıklı.

Habertürk

Geri Dön