28 / 03 / 2024

Ferit Şahenk ve Mehmet Ali Aydınlar hastane kuracak!

Ferit Şahenk ve Mehmet Ali Aydınlar hastane kuracak!

Kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.




İstanbul’da 0-16 yaş grubu çocuklara yönelik tanı ve tedavi hizmeti vermek amacıyla kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.


Ferit F. Şahenk, hastane ortaklığıyla ilgili olarak “Hayatımın en mutlu olaylarından birini kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Mehmet Ali Aydınlar ile hayalimi gerçekleştirmeye çok yakınım. Yalnızca çocuklar için, doğumdan itibaren onları kucaklayacak dünyadaki en ileri teknolojileri ve Ar-Ge’yi bünyesinde barındıracak olan hastane projesi gerçekleşme yolunda” diye konuştu.


"Türkiye'ye örnek bir bir çocuk hastanesi kazandıracağız"


Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise, “Acıbadem Sağlık Grubu’ndaki tecrübelerimiz ve Acıbadem Üniversitesi’nin bilimsel birikimi bizlere, çocuk hastanesinin büyük bir ihtiyaç olduğunu düşündürdü. Böyle bir hastane, hem Türkiye’nin hem de bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak” diye konuştu.


Dünya


Geri Dön