25 / 04 / 2024

Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir?

Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi (Rönesans Holding A.Ş. 'yi Temsilen) Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir? Ferit Seyfi Yağmuroğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...



Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir?

Ferit Seyfi Yağmuroğlu, 1976 yılında  Ankara  Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 


Ferit Seyfi Yağmuroğlu, iş hayatına 1976 yılında özel sektörde başlamış olup, sırasıyla; 1977-1980 yıllarında kamu görevlisi olarak, 1980-2002 yıllarında özel sektörde üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. 


2005 yılında Rönesans Grubu?na katılan Ferit Seyfi Yağmuroğlu, Yeminli Mali Müşavir Unvanına sahip olup, Rönesans Holding A.Ş.?de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Mali İşler ve Hukuk Grup Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu'nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Şirket, Grubun 18 yılı aşkın inşaat deneyimini 11 yıllık gayrimenkul deneyimi ile birleştirerek toplam kiralanabilir alan bazında Türkiye'nin ve Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul oyuncularından biri haline gelmiştir. 


Rönesans Gayrimenkul'ün mevcut portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 18 gayrimenkul, geliştirme sürecinin muhtelif safhalarında bulunan 14 ticari gayrimenkul projesi ve ileride geliştirmeye müsait 5 arsa olmak üzere toplam 37 gayrimenkul bulunmaktadır. Şirketin kira geliri getiren gayrimenkulleri, Türkiye'nin değişik şehirlerinde on adet alışveriş merkezi (AVM) ve bir ofis, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde dört ofis binası ile otel, ofis ve AVM'den oluşan bir karma proje ve Rusya'nın Surgut ve Novosibirsk şehrindeki bir alışveriş merkezini kapsamaktadır.


Entegre bir iş modelini benimsemiş olan Rönesans Gayrimenkul, gayrimenkul geliştirme sürecinin tüm aşamalarında faaliyet göstermektedir. Şirket, ayrıca, bağlı ortaklıkları vasıtasıyla geliştirdiği gayrimenkullerin kiralama ve yönetimini de aktif olarak üstlenmektedir. Bugüne kadar Türkiye'de AVM'lere, Rusya'da ise ofis yatırımlarına odaklanan Rönesans Gayrimenkul, son dönemde Türkiye'de ofis, Rusya'da ise AVM projeleri geliştirmeye başlamıştır.




Geri Dön