29 / 03 / 2024

Ferit Seyfi Yağmuroğlu özgeçmiş

Ferit Seyfi Yağmuroğlu özgeçmiş

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi (Rönesans Holding A.Ş. 'yi Temsilen) Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir? Ferit Seyfi Yağmuroğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada  "2003 yılında 26 olan havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik" dedi.

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Y. Kürşat Ağa Yaşaroğlu tarafından kuruldu.

Ferit Seyfi Yağmuroğlu özgeçmiş Haberi

Ferit Seyfi Yağmuroğlu özgeçmiş

Ferit Seyfi Yağmuroğlu kimdir?

Ferit Seyfi Yağmuroğlu, 1976 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 


Ferit Seyfi Yağmuroğlu, iş hayatına 1976 yılında özel sektörde başlamış olup, sırasıyla; 1977-1980 yıllarında kamu görevlisi olarak, 1980-2002 yıllarında özel sektörde üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. 


2005 yılında Rönesans Grubu?na katılan Ferit Seyfi Yağmuroğlu, Yeminli Mali Müşavir Unvanına sahip olup, Rönesans Holding A.Ş.?de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Mali İşler ve Hukuk Grup Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu'nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Şirket, Grubun 18 yılı aşkın inşaat deneyimini 11 yıllık gayrimenkul deneyimi ile birleştirerek toplam kiralanabilir alan bazında Türkiye'nin ve Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul oyuncularından biri haline gelmiştir. 


Rönesans Gayrimenkul'ün mevcut portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 18...