20 / 04 / 2024

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 



Otel konforunda ve sıcaklığında bir ofis merkezi tasarlama fikrinden doğan Ferko Signature, ofis işletme modelinde dünyada bir ilk olan Assembly ve sanatla iç içe olan kurgusu ile bölgede yaratacağı etkileşimle Levent’in yeni simgesi olmayı başardı. 

Ferko’nun Levent’te hayata geçirdiği projesi Ferko Signature tamamlandı ve iş dünyasına kapılarını açtı. 2015 yılında yapımına başlanan proje, metro ve tüm toplu taşımaya yüksek erişimli, son teknoloji ile donatılmış ofis katları, sanatla bütünleşen ortak alanları ve çalışanlara özel VIP hizmetleriyle bir iş merkezinden fazlasını vadediyor. İş dünyasının önde gelen şirketlerinin yeni adresi olan Ferko Signature, toplam 50 bin metrekare kiralanabilir brüt alana sahip ve 30 kattan meydana geliyor.

Ferko Art’ın katkılarıyla ayrıcalıklı bir ofis deneyimi sunduğunu söyleyen Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Günümüzde ofislerin, yaşam tarzlarını belirlemede oldukça büyük bir payı var. Biz de bu doğrultuda otel konforunda ve sıcaklığında bir ofis merkezi tasarlama fikrinden yola çıktık. Ayrıca çalışma mekanlarında verimliliği artıracak en önemli öğe olan temiz hava, bahçe ve sanatla iç içe bir yaşam kurgusunu da Ferko Signature tasarımının merkezine oturttuk. Levent’in merkezinde yer alan bir kent bahçesi, heykel parkı, multidisipliner bir sanat mekanı ile bu projenin ofis yapıları içinde ayrışan bir çizgisi olmasını amaçladık ve bunu da başardığımıza inanıyorum.” diyerek Ferko Signature’ın sadece bir iş merkezi değil aynı zamanda hem çalışanlarına hem de bulunduğu bölgeye farklı bir bakış açısı kazandıracak bir yaşam merkezi olduğunun altını çizdi.


Geri Dön