25 / 04 / 2024

Ferman Toprak Adana’da inşaat işine girdi!

Ferman Toprak Adana’da inşaat işine girdi!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, ticari yatırımları hakkında konuştu. Toprak, Adana’da iki blok ve 56 dairelik inşaat yaptığını açıkladı.



Saldır Moruk' albümüyle gündeme gelen şarkıcı Ferman Toprak,  Adana  yeni ticari yatırımı olduğunu, inşaat projesi olduğunu söyledi. 


Ticari yatırımlarınız var mı? 

Adana'da Ferman Toprak İnşaat olarak iki blok ve 56 dairelik bir inşaat işine girdim. Kendi memleketime yatırım yaptım. Kardeşlerimle de çok gurur duyduğum yanlar var. Küçük kardeşim Adana'da Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı yaptı keza hâlâ aktif orada. O da avukat aynı zamanda, petrol istasyonu var. 15 Temmuz günü Toprak Petrol'den alınan bütün akaryakıtların kazancı şehit aileleriyle paylaşıldı. Bu gurur verici bir şey. Çok güzel bir ülkeye sahibiz, bunun değerini bilelim.


Babanız okumanız hakkında size tavsiyede bulunmuş...

Biz aşirette ve feodal bir yapıda yetiştiğimiz için babam oralardan uzak olmamız için Adana'ya yerleştirdi, hepimizin okul okumasını istedi. En küçük kardeşim avukat zaten, biri iktisat mezunu, kız kardeşim işletme mezunu. Bende öyle böyle  Ankara  Üniversitesi'ni kazandım. 6 ay duramadım meslek aşkıyla. Hatta bir röportajda da babam, "Oğlumuzun okumasını istedik, üç kardeşi okudu ama o türkücü olmayı seçti" dedi. Ben de "Baba okumamı istedin ama ben her gece okuyorum, okuma üzerine doktoramı, master'ımı yaptım, hâlâ da okumaya devam ediyorum" dedim. (Gülüyor)


Lüks tutkunuz var mı?

Her insan kadar var. Her insan ister daha güzel bir hayat sürsün ama gözü dönmüş bir şekilde değil. Ayağını yorganına göre uzatmasını seven bir insanım. Kendi emeğimle, kendi kazancımla her insan gibi güzel giyinmeyi, güzel bir evde oturmayı, güzel bir arabayı isterim tabii. Yatlara geçemedik de bir Mercedes'imiz oldu çok şükür.


Sizi gündüz vakti gören insan sayısı çok az diyorlar... 

23 yıldır gece sahneye çıktığım için gündüzü çok yaşayamıyorum. Sayenizde güneşi gördüm. İyi oldu, drakula gibiyiz. (Gülüyor) Sahnede akşam iyi bir performans sergileyebilmemiz için gündüz uyumamız gerekiyor.


Geri Dön