25 / 04 / 2024

Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



Fi Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen ve 2012 yılında satışa sunulan Fİ YAKA projesinde yaşanan belirsizlikler sona erdi.

İsmi Fİ Şehir olarak değiştirilen Fİ Yapı Fİ YAKA projesinin ne zaman teslim edileceği merak ediliyor. Peki Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ YAKA Kırıkkale daire sahipleri Derneği Başkanı Arslan Öztemir ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, projedeki konutların tekrardan yapılacağının sözünü verdi.

Kırıkkale'ye bir ekip yollayarak  ofisini yeniden kuran Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm mağdurlardan da özür diledi.  Proje kapsamındaki 3 oda 1 salon daireler 2020 yılında, 1 oda 1 salon daireler ise 2021 yılında bitirilerek sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca hiç bir konut sahibinden ek ücret alınmayacak. 

İlk etabında 10 ila 15 katlı 34 blok bulunan Fi Yaka Kırıkkale projesinin teslimlerinin 2014'te yapılması planlanıyordu. İlk etabında 1,136 adet daire, 12 adet ticari alanın yer aldığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut.
 

 

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat!


Geri Dön