16 / 04 / 2024

Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek?

Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek?

Firma: Çiftçi İnşaat

Proje: Yakacık Royal Towers

Çiftçi İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak 2014 yılının Aralık ayı deniliyor. Proje, 2 blok halinde inşa ediliyor...



Konutların 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Yakacık Royal Towers Kartal projesi içerisinde; açık - kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları,sauna, hamam gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Dairelerin alanlarının 125 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseldiği Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 4 ay sonra deniliyor. 


Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek?


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Royal Towers Yakacık projesi,  Çiftçi İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Yakacık Royal Towers ne zaman teslim edilecek sorusuna Aralık 2014 cevabı veriliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Yakacık Royal Towers iletişim

Tel : 0216 377 19 43

Web: www.cifciinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön