19 / 04 / 2024

Fi-Yaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1! Son 4 gün!

Fi-Yaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1! Son 4 gün!

Fi Yapı'nın Fi-Yaka Esenşehir projesinde başlattığı fırsat kampanyasında son dört güne girildi



Fi-Yaka Esenşehir'de 135 metrekare 3+1 dairelerin 99 bin liradan satıldığı fırsat kampanyası 5 Temmuz'da sona eriyor.  
Fiyapı, Kasım 2008'de satışa çıkan  208 dairelik birinci etabı teslim edilen ve Kasım 2010'da tamamının teslim edileceği Fi-Yaka Esenşehir projesinde sınırlı sayıda daire için geçtiğimiz hafta özel bir kampanya başlattı..

Fırsat kampanyasıyla  135 metrekare 3+1 daireler 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı... Dairelerin çoğunluğunun satıldığı yoğun ilgi gören kampanya 5 Temmuz'da sona eriyor. İçinde alışveriş merkezinin de bulunduğu projede hemen tapu avantajı sunuluyor.. İnşaatının yüzde'90'ının tamamlandığı Fi-Yaka Esenşehir projesinde evler  5 ay sonra Kasım ayında teslim edilecek..

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, kampanyanın başarıya ulaştığını, kısa sürede dairelerin büyük bir kısmını sattıklarını belirtti. İnan, Temmuz sonu itibariyle Fi-Yaka Esenşehir projesinde tüm dairelerin satışını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Birinci etebında yaşamın başladığı tamamı 3+1 dairelerden oluşan  Fi-Yaka Esenşehir projesi, Esenyurt'a hakim konumu ve merkeze yakınlığıyla hayatınızı kolaylaştırıyor..

İstanbul'da huzurlu ve kaliteli yaşam imkanı
 
İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt'un gözbebeği Fi-Yaka Esenşehir evleri Fi-Center alışveriş merkezi, açık kapalı yüzme havuzları-tenis kortu, fitness, sauna, hamam,kreş  yürüyüş parkurları ve oyun alanları  size bambaşka bir dünya sunuyor..

Projede yer alan Fi-Center alışveriş merkezi, alışverişi ayağınıza getiriyor..park sorunundan uzak evinize iki adım mesafede  bambaşka bir alışveriş keyfi sunuyor.

Kaliteli projeleri sektördeki en uygun fiyata satışa sunan Fiyapı, hayatınızı keyifli kılacak ayrıntıları ilk andan fark edeceğiniz Fi-Yaka Esenşehir evlerinde mutfak detaylarından pvc doğramalara , lüks armatürlerden banyo seramiklerine ve vitrifiyelere kadar her türlü detayda birinci kalite malzeme ile birleşerek üstün bir standart yakalandı..

Fi-Yaka Esenşehir Tem otoyoluna 1.5 kilometre, e-5 karayoluna 5 km  uzaklıkta olması ve metrobüs ayrıcalığından  dolayı şehrin her noktasına kısa sürede ulaşım imkanına sahip.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.com

[email protected]


Geri Dön