26 / 04 / 2024

Fi-Yaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1! Kasım'da teslim!

Fi-Yaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1! Kasım'da teslim!

Fi-Yapı'nın Fi-Yaka Esenşehir projesinde fırsat kampanyası



Fiyapı, Kasım 2008'de satışa çıkan 208 dairelik birinci etabı teslim edilen ve Kasım 2010'da tamamının teslim edileceği Fi-Yaka Eseneşhir projesinde sınırlı sayıda daire için özel bir kampanya başlattı.

Fırsat kampanyasıyla 135 metrekare 3+1 daireler 99 bin liradan satılacak. İçinde alışveriş merkezinin de bulunduğu projede hemen tapu avantajı sunuluyor. İnşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı Fi-Yaka Esenşehir projesinde evler 5 ay sonra Kasım ayında teslim edilecek.

Birinci etebında yaşamın başladığı tamamı 3+1 dairelerden oluşan  Fi-Yaka Esenşehir projesi, Esenyurt'a hakim konumu ve merkeze yakınlığıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. 

İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt'un gözbebeği Fi-Yaka Esenşehir evleri Fi-Center alışveriş merkezi, açık kapalı yüzme havuzları-tenis kortu, fitness, sauna, hamam, kreş, yürüyüş parkurları ve oyun alanlarıyla bambaşka bir dünya sunuyor..

Projede yer alan Fi-Center alışveriş merkezi, alışverişi ayağınıza getiriyor.

Kaliteli projeleri sektördeki en uygun fiyata satışa sunan Fiyapı, hayatınızı keyifli kılacak ayrıntıları ilk andan fark edeceğiniz Fi-Yaka Esenşehir evlerinde mutfak detaylarından pvc doğramalara, lüks armatürlerden banyo seramiklerine ve vitrifiyelere kadar her türlü detayda birinci kalite malzeme ile birleşerek üstün bir standart yakalandı.

Fi-Yaka Esenşehir Tem otoyoluna 1.5 kilometre, e-5 karayoluna 5 km uzaklıkta olması ve metrobüs ayrıcalığından dolayı şehrin her noktasına kısa sürede ulaşım imkanına sahip.

0212 620 40 20

www.fiyapi.com


 


Geri Dön