25 / 04 / 2024

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.



Kırıkkale'de 2012 yılında satışa sunulan Fİ YAKA projesinde yaşanan belirsizlikler sona erdi.

Fİ YAKA Kırıkkale daire sahipleri Derneği Başkanı Arslan Öztemir ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, konutlarının tekrardan yapılacağının sözünü verdi.

Kırıkkale'ye bir ekibini göndererek ofisini yeniden kuran Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm mağdurlardan özür diledi.  Projede yer alan 3 oda 1 salon daireler 2020 yılında, 1 oda 1 salon daireler ise 2021 yılında bitirilerek sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca hiç bir konut sahibinden ek ücret alınmayacak. Fİ YAKA konutlarının ismi de Fİ ŞEHİR olarak değiştirildi.

İlk etabında 10 ila 15 katlı 34 blok bulunan Fi Yaka Kırıkkale projesinin teslimlerinin 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyordu. İlk etabında 1,136 adet daire, 12 adet ticari alanın bulunduğu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut.

 

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat!


Geri Dön