23 / 04 / 2024

Fiat Doblo'ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Doblo'ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Doblo modeline tam 25 bin TL'lik indirim yaptı. Ticari araç sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Fiat, nakit indirimleri ve sıfır faiz kredi seçeneklerinin olduğu bir kampanya duyurdu. İşte 2022 Mart fiyat listesi ve kampanyası detayları...



Fiat Doblo ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satan otomobil markası olan Fiat, müşterilerine özel Ticari araçlarına da nakit indirimi ve sıfır faiz seçenekleri ile kredi imkanı sunuyor. Sıfır kilometre bir otomobil satın almak isteyenlerin araçlarda baktıkları en önemli özellik ise fiyat etiketi oluyor.

Ticari araç almayı düşünenler Fiat Doblo'nun Mart ayına özel indirimli fiyat listesini inceleyebilirler. Fiat, ticari araç modellerine tam 25 bin TL'lik indirim yaptı. Doblo, uygun fiyat seçenekleri ve kredi avantajları ile alıcılarının yüzünü güldürecekmiş gibi duruyor.

Fiat Doblo ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Doblo Combi özellikleri

Doblo Combi, ticari otomobil modeli olmasının yanı sıra kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Hem aile arabası hem de iş arabası olarak biliniyor. Doblo'nun yüksek performansı ve dayanıklılığı sayesinde benzersiz Multijet motorları ile yük taşımak artık daha kolay. İki farklı motor seçeneği ile birlikte geliyor. Bunlar 1.6 120 Multijet ve 1.6 105 Hp Multijet.

Fiat Doblo ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

En gelişmiş güvenlik sistemlerinin standart olarak sunulması ile yolcularının güvenli seyahat etmelerini sağlıyor. ESC sistem sensörü, otomobilin fren gücünü ve hareketi stabilize etmek için tekerleklerdeki fren seviyesini kontrol eder ve bu sayede otomobilin kaymamasını sağlar. Otomobil dört farklı donanım baz seçenekleri ile alıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu donanım bazıları ise Easy, Safeline, Premio Plus ve Trekking olarak tanıtılıyor.

Peki Fiat Doblo modelinin Mart ayına özel kampanyanın detayları nasıl? İşte 2022 Mart fiyat listesi ve kampanyanın detaları...


Geri Dön