23 / 04 / 2024

Fiat Egea Sedan'ın fiyatı gündem oldu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Sedan'ın fiyatı gündem oldu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en ucuz otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Sedan'ın fiyatları dikkat çekti. İşte gündem olan modelin fiyat listesi...



"Türkiye’de satılan en ucuz arabalar hangileri?" diye sorulsa verilecek yanıtlar arasında Fiat Egea da olurdu.  Zengin donanım seçenekleri ve uygun fiyatları ile bütçe dostu olduğunu her fırsatta ispat eden Egea, Kasım ayı fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Fiat Egea Sedan'ın güncel fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar..

 

Fiat Egea Sedan ın fiyatı gündem oldu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Sedan'nın özellikleri

Egea giriş seviyesinde 395 bin 900 Türk Lirası gibi bir fiyattan müşterilerin karşısına çıkıyor. Piyasa şartlarına göre oldukça uygun sayılabilecek bu bedel karşılığında sürücüler yüksek teknolojili özelliklere sahip olmayan, en boş modelle karşılaşıyorlar. Fakat yine de Egea, boş paketiyle dahi kullanıcıları memnun tatmin etmeyi başarıyor. Modelin en boş paketinde 95 beygir güç üreten 1.4 litre büyüklüğünde benzinli bir motor yer alıyor. Manuel şanzımanla uyum halinde çalışan bu motor, yakıt tüketimi anlamında da piyasadaki diğer araçlara kıyasla oldukça düşük maliyetler çıkarıyor.

 Aslında Fiat Egea Sedan donanım seçenekleri bakımından ülkemizdeki en kapsamlı modellerden birisi. İstenildiği kadar seçenek, Fiat tarafından alıcılara sunuluyor. Gerek iç mekanı gerekse geniş bagaj hacmi ile tam bir aile otomobili olan Egea Sedan da donanım paketleri yükseldikçe özelliklerde artıyor.

Peki Fiat Ege Sedan'ın donanım seçenekleri ve fiyatları neler?


 


Geri Dön