23 / 04 / 2024

Panda Serisinin fiyatı açıklandı! Hemen bakın! İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Panda Serisinin fiyatı açıklandı! Hemen bakın! İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Fiat Panda'nın Temmuz 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Fiat Panda Serisi özellikleri neler, 2022 fiyatı kaç TL? Fiat Panda 100 kilometrede ne kadar yakar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi.



Fiat Panda Serisinin 2022 Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Otomobil ailesine yeni panda serisini de ekleyen Fiat, yenilenen tasarımı ve özellikleri ile otomobilseverlerin dikkatini çekiyor. Fiat Panda, üst düzey teknolojisi ve motor seçenekleri ile alıcılarına keyifli sürüş imkanı sağlamayı hedefliyor. Otomobiller, mini boyutları ile  hem şehir dışı hem de şehircinde rahat kullanılabilecek bir otomobil olarak alıcılarını bekliyor.

Yapay zeka teknolojisini içerisinde bulunduran Fiat Panda otomobilleri, çok yönlülüğü en iyi şekilde gösterirken, Panda serisi 3 farklı donanım baz seçenekleri ile satışa sunuluyor. Bu donanım araçlar şu şekilde tanıtılıyor. Fiat Panda serisi,: Cross 4x2, Urban ve Cross Plus 4x4 olarak tanıtılıyor.

Fiat Panda Urban

USB çıkışlı DAB radyo
Siyah ayna kapakları ve kapı kolları
Bagaj İçi Aydınlatması

Fiat Panda Cross Plus 4x4

Apple CarPlay veya Android Auto ile 7 inçlik Dokunmatik Ekran radyo
Gümüş detaylar: kızak plakaları, yüksek tavan çubukları ve yan çıtalar
Geri dönüştürülmüş ahşaptan gösterge paneli ve yenilenmiş kumaştan koltuklar. 

Fiat Panda Cross 4x2

Karoseri ile aynı renkte tampon panjuru ve "Cross" logolu yan bantlar
Otomatik klima ve Apple CarPlay ile 7 inçlik dokunmatik ekran radyo
LED gündüz farları ve sis farları. Peki Fiat, otomobil modellerinin  Ağustos 2022 fiyatları ne oldu? Fiat Panda 100 kilometrede ne kadar yakıyor? İşte detaylar...


Geri Dön