27 / 04 / 2024

Figo, Forum AVM'de seçip Inter Milan'ın kampında eğitecek!

Figo, Forum AVM'de seçip Inter Milan'ın kampında eğitecek!

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu Luis Figo, Forum AVM 'lerde düzenlenecek proje kapsamında 8-16 yaş grubundaki gençlere futbolda kariyer yapma imkanı sunmak amacıyla 22 Eylül 2011 Perşembe günü Marmara Forum 'da olacak



Figo Inter Milan 'ın yaz kampına yerleştireceği yetenekli Türk çocuklarını Forum AVM 'lerde seçecek...

Bulunduğu her bölgenin ihtiyacına yönelik etkinlikler organize ederek, sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesine katkıda bulunan Türkiye çapındaki Forum alışveriş merkezleri, bu kez de çocukların hayallerini gerçekleştirmesi için büyük bir fırsat yaratıyor.

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu Luis Figo, Forum AVM 'lerde düzenlenecek proje kapsamında 8-16 yaş grubundaki gençlere futbolda kariyer yapma imkanı sunmak amacıyla 22 Eylül 2011 Perşembe günü Marmara Forum 'da olacak.

“Figo Seni Forum AVM 'lerde seçsin, hayallerin gerçek olsun ” sloganıyla düzenlenecek olan proje kapsamında, 10 ayrı Forum AVM 'den birer yetenekli genç, Luis Figo ve ekibi tarafından seçilerek, Inter Milan 'ın yaz kampına gönderilecek.

Forum AVM 'lerde kurulacak özel sahada yeteneklerini sergileyecek binlerce kişi, her açıdan çekilen kamera görüntüleri ile Figo ve ekibi tarafından izlenecek ve sürat, ofansif ve defansif yetenek, top tekniği ve oyun okuma yeteneği gibi futbol zekasını ortaya koyacak kriterlere göre seçilecek.

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak Forum AVM 'lerin imza attığı proje İstanbul 'daki Marmara Forum 'da start alarak Forum Trabzon, Forum  Ankara  Outlet, Forum Aydın, Forum Mersin, Forum çamlık, Forum Bornova, Forum Kapadokya ve ekim ayında kapılarını açacak Forum Kayseri 'de gerçekleşecek. Proje, şžubat 2012 'de Forum İstanbul 'da tüm AVM 'lerden seçilmiş olan 10 çocuğun Luis Figo ile bir gösteri maçında buluşmasıyla son bulacak.


Geri Dön