25 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde deniz göründü!

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde deniz göründü!

Pana Yapı, Brooklyn Park Projesinin bitiş hedefi olan 2016 sonu teslim tarihi için yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde. Pana Yapı imzasıyla inşa edilen Brooklyn Park Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.



Pana Yapı, Brooklyn Park Projesinin bitiş hedefi olan 2016 sonu teslim tarihi için yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde. Pana Yapı imzasıyla inşa edilen Brooklyn Park Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Proje 731 tane daire ve 13 tane ticari birimden oluşuyor. FİKİRTEPEHABER.com olarak  Brooklyn Park şantiyesinde yaptığımız denetim ve çektiğimiz fotoğraflarla kısa sürede gelinen aşamayı sizler için resimledik ve yayınlıyoruz.


Bayram, gece gündüz ayrımı yapmaksızın yoğun bir tempoyla çalışılan Brooklyn Park Proje şantiyesinde blokların katlarını saymaya yetişemiyoruz. Fikirtepe'de hala imza süreci tamamlanamayan adaların varlığı bilinmekte. Bunun yanında Brooklyn Park Projesinden neredeyse bir yıl önce Fikirtepe'de ilk ruhsat alan diğer projelere nazaran hızla yükselen Brooklyn Park Projesi 29 Ekim 2015 tarihi itibariyle A1 Blokta 12. kata kadar yükselmiş bulunmakta. Pana Yapı Brooklyn Park Projesinin ilk temelini 03 Nisan 2015 tarihinde atmıştı.


 


Pana Yapı'da Kürşat Bey'in hedefi Ekim 2016 ...


Pana Yapı CEO'su Kürşat Ufuk Beyle yaptığımız görüşmede Brooklyn Park projesinde kendilerine 2016 sonuna kadar projenin bitirilip,  teslim edilecek konuma getirilmesi hedefini koyduklarını söyledi. Ufuk, Fikirtepehaber.COM'a yaptığı açıklamada blokların 12. , 10 ve 8. kata kadar geldiğini belirterek kendi hedefimize ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışıyor teknolojinin sunduğu tüm imkanları projelerinde uyguladıklarını belirtti. Ufuk, son olarak ''hedeflerine ulaşmakla, Fikirtepe'de Pana Yapı farkıyla ilk biten projeyi yapmış olmanın mutluluğunu bize güvenen tüm arsa sahipleri ve yatırımcılar ile beraber yaşamak istiyoruz'' dedi.


Bu yoğun çalışma temposuyla yarılanan projenin kalan katları bir yandan hızla çıkılırken, diğer yandan zaman kaybetmeksizin dış cephe giydirmeleri ve iç duvar örmelerininde başladığını görüyoruz.  


Neredeyse her gün beton dökümü yapılan Brooklyn Park Projesinde, neredeyse her 3 güde bir farklı bloklarda bir katın yükseldiğini söyleyebiliriz. Brooklyn Park şantiyesi orta sındaki B - blok 10. kata kadar yükselmiş bulunmakta. 


Brooklyn Park Projesinde 12. ve 10. kata kadar çıkılmasına rağmen daha şimdiden Brooklyn Park Projesinin orta bloğunda daha şimdiden 6. ve 7. katlardan itibaren Çamlıca, Ataşehir ve Acıbadem net bir şekilde görülebilmektedir.


Brooklyn Park Projesinin ortasında yer alan altında otoparklar ve üstünde Donatı alanlarını da içeren site içi orta bölümün kat yüksekli 2. kata kadar çıkmış bulunmakta.


Brooklyn Park Projesinin bir diğer bloğu olan C - Blokta şimdiden 8. kata kadar çıkılmış bulunmakta. Kalan katlarda hızlı ve yoğun bir şekilde çıkıldığını söyleyebiliriz.


Brooklyn Park Projesinden Ünalan, Göztepe , Ataşehir görünümlü manzara net olarak görülebilmektedir.


Web: http://brooklyn.com.tr/



FİKİRTEPE HABER 


Geri Dön