29 / 03 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park'ta 491 bin 832 liradan başlayan fiyatlarla!

Fikirtepe Brooklyn Park'ta 491 bin 832 liradan başlayan fiyatlarla!

Pana Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği Brooklyn Park projesi için yeni bir kampanya yaptı. Buna göre projeden konut olmak isteyenler evi simdi satın alıp ödemeyi teslimde yapabilecek.



Pana Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği Brooklyn Park projesi için yeni bir kampanya yaptı. Buna göre projeden konut olmak isteyenler evi simdi satın alıp ödemeyi teslimde yapabilecek. 2016 sonunda teslim edilecek projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor. 


ÖDEMEDELERDE ÖZEL KOLAYLIK 

113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip sitede 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Park'ın Fikirtepe'de ilk projeleri olduğunu belirterek, "Ardından 'Broklyn Life' ve 'Brooklyn Dream' geliyor. 2016 yılı Aralık ayında teslim etmeyi planladığımız 'Brooklyn Park' için kredi alanlar evlerini teslim aldıktan sonra kredi geri ödemelerine başlayacak. Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyoruz" diye konuştu. 


http://brooklyn.com.tr/


Bugün



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

 

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ta, 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla' kampanyası düzenleniyor. Projeden ev almak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesine evlerini teslim aldıktan sonra başlayacak. 2016 sonunda teslim edilecek olan projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlarken, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. 


Ekonomist


Geri Dön