24 / 04 / 2024

Fikirtepe Businist Office fiyatları!

Fikirtepe Businist Office fiyatları!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

SVR Gayrimenkul Yatırım projesi olarak inşa edilen Fikirtepe Businist Office fiyatları metrekaresi 4 bin dolardan başlayarak değişiyor. Satışların devam ettiği proje, İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de yükseliyor...



Toplam 2 etaptan meydana gelen Fikirtepe Businist Office fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede yer alan dükkanların alanları 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişiyor.


Businist Office Fikirtepe ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.  396 adet ofis ve 22 adet dükkandan oluşan projede 3 adet blok yer alıyor.


Fikirtepe Businist Office fiyatları metrekare bazında satışa sunuluyor. SVR Gayrimenkul Yatırım projesi olarak yaşama geçirilen projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor. 


Fikirtepe Businist Office fiyatları!


Businist Office Fikirtepe projesi, İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekareden başlayıp, 320 metrekareye kadar yükseliyor. 


Fikirtepe Businist Office fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor.  Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Businist Office nerede: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Fikirtepe Businist Office satış ofisi:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön