24 / 04 / 2024

Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül'de satışta!

Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül'de satışta!

Firma: Başaran İnşaat

Proje: Mina Towers

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan Mina Towers projesinde toplamda 1.500 konut bulunacak. Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül'de satışa çıkacak.



Başaran İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde inşa edilecek olan  Mina Towers  projesi, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Fikirtepe Mina Towers projesi 1.500 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. 


26 bin  metrekarelik arsa alanına sahip olan Fikirtepe Mina Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


6 kule olarak yükselecek Mina Towers Fikirtepe projesi lokasyon olarak; Bağdat Caddesi’ne 15 dakika, Anadolu Yakası sahile 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Fikirtepe Mina Towers projesinin 300 bin metrekare kaba inşaat alanı bulunacak. Kadıköy Mina Towers'ta 80 metre yükseliğine 24 katlı binalar inşa edilecek. 


5 yıldızlı otel şeklinde işletilecek olan Mina Towers’da üst düzey güvenlik, resepsiyon, 7/24 vale, zemin katlardan güvenlik kartıyla direk çarşı kısmına geçiş kolaylığı, kafelerden, restoranlardan ve dükkanlardan evlere servis imkanı sağlanacak. 


Fikirtepe Mina Towers projesinde; sauna, buhar ve masaj imkanlı 2 adet spa , yarı olimpik üstü açılabilen 2 adet ısıtmalı kapalı havuz, aynı özellikleri taşıyan 2 adet çocuk oyun havuzu  bulunacak. 


Mina Towers görselleri:


Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül de satışta!


Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül de satışta!


Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül de satışta!


Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül de satışta!



Fikirtepe Mina Towers iletişim:

Tel: 444 62 61

Web: http://basaraninsaat.net

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön