19 / 04 / 2024

Fikirtepe Müteahhitler Platformu'ndan Ankara'ya çıkarma!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu'ndan Ankara'ya çıkarma!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde bakanlığın yönlendirmesi ile kurulan Fikirtepe Müteahhitler Platformu Ankara'da Bakanlık Müsteşarı Mustafa Öztürk ile bir toplantı yaptı, toplantıda Fikirtepe Master Planı masaya yatırıldı...




Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönlendirmesi ile kurulan Fikirtepe Müteahhitler Platformu Ankara'da Bakanlık Müsteşarı Mustafa Öztürk ile dün bir toplantı yaptı.


Emay İnşaat CEO’su Özkan Eker‘in Başkanlığı‘nda Teknik Yapı, Nuhoğlu, Emay, Vartaş, Anka, SRP Yapı, Haldız, Erşat Müşavirlik, Selka-NSK ve Baysaş İnşaat'ın katılımıyla oluşan Fikirtepe Müteahhitler Platformu ve Bakanlık Müsteşarı Mustafa Öztürk ile yapılan toplantıda Fikirtepe Master Planı masaya yatırıldı. 


Fikirtepe Müteahhitler Platformu bölgedeki hak sahiplerinin mağduriyetini engellemek, yatırımcının ve yapı adalarının problemlerini çözmek, altyapı planlama problemlerine katkıda bulunmak için Mart 2015'te kurulmuştu.


Fikirtepe'de son durum ne?

57 yapı adasının bulunduğu Fikirtepe'de 9. ruhsatı almaya en yakın 3 firma; Ekşioğlu İnşaat, Selimoğlu-Pana (Brooklyn Park 2. ada) ve Vartaş-Businist Office)


Fikirtepe'de hangi firmalar ruhsat aldı? ; Anka Yapı, Emay - Kentplus, Baysaş, Nuhoğlu, Selimoğlu - Pana , Erkan İnşaat, Teknik Yapı (2 adası için ruhsat aldı)



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön