19 / 04 / 2024

Kazım Türker: Mahall Ankara'ya ilgi yoğun!

Kazım Türker: Mahall Ankara'ya ilgi yoğun!

Firma: Türkler Yapı

Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker Mahall Ankara'da altı ay içinde satışların yüzde 30'unun tamamlandığını ifade etti.Türker, Mahall Ankara'ya ilginin yoğun olduğunu da söyledi.



Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Mahall Ankara'ya yoğun ilgi olduğunu söyledi. Mahall Ankara'da altı ay içinde satışların yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden Kazım Türker, hem lokasyon hem de mimari ve teknolojik özellikleri öne çıkardıklarını belirtti. Kazım Türker, "Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinde bulunuyor Eskişehir Yolu Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi.. Bakanlıklar, kamu kurumları, özel sektör şirketleri, çok sayıda üniversitenin kampüsü bu aks üzerinde bulunuyor Bu da projemize olan ilgiyi arttırıyor" dedi Ankara'daki ilk çok yönlü karma kullanım projesini hayata geçirdiklerini anlatan Kazım Türker, Mahall Ankara'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanları ve otelden oluşan dört kullanımlı karma proje olduğunu söyledi. Kazım Türker, şehir hayatından bunalanların işinin hemen yanı başında yaşayacağı, otelde misafirlerini ağırlayacağı, alışverişini yapacağı, keyifli vakit geçireceği, spor yapabileceği, yüzebileceği, çocuklarının rahatlıkla oynayabileceği projelere yöneldiğini vurguladı. 


Türker, "Mahall Ankara'da çağdaş bir mahalle kültürü yaşatmak amacıyla keyifli sosyal alanlar, çok amaçlı sahalar, çok alternatifli sosyal tesis, özel peyzajlı yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzuna yer verdik.


Mahall  Ankara  iletişim:


Telefon: 0312 287 35 65

Web Adersi: http://mahallankara.com/


Star Ankara


Geri Dön