29 / 03 / 2024

Kazım Türker: Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacağız!

Kazım Türker: Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacağız!

Türkerler Holding gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza startını verdi. Türkerler Holding, yeni projelerini hayata geçireceğini belirtti. Kazım Türker, Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacaklarını açıkladı.



Gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza startını verdi. Şirket, İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de atan Türkerler Holding, yeni projelerinin milyarlık projeler hayata geçirecek başkente ikinci proje Kazım Türker, Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacaklarını açıklayarak, Çukurambar'da 54 bin metrekarelik arazide 1 milyar lira hasılat bekledikleri projenin satışına Eylül'de başlayacaklarını söyledi. Türker, projede konut ve ofislerle, cadde mağazalarının bulunacağını aktardı. 


Kazım Türker, enerji ve sağlık sektöründe de dev yatırımların bulunduğunu söyledi. İzmir'de Kirazlı, ödemiş ve Tire'de rüzgar santralleri kuracaklarını dile getiren Türker, Manisa Alaşehir'de ise jeotermal enerji santrali açacaklarını söyledi.

 

İzmir Bayraklı'da kamu özel sektör ortaklığıyla şehir hastanesinin temelini attıklarını dile getiren Kazım Türker, "Şehir hastanelerine yatırım yapıyoruz. 500 milyon euro yatırımlık İzmir'in yanı sıra İzmit'te de 500 milyon euro yatırımla Gama Holding ile bu yatırımları üstleniyoruz" dedi. 


Türkerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, enerji, taahhüt ve şehir hastanelerinin yapımının yanı sıra inşaat sektöründe dev yatırımlar hayata geçiriyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de milyar dolarlık projelere başlayan Türkerler, Mahall markasıyla sektörde ağırlığını hissettiriyor. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, gayrimenkul sektöründe çok önemli projelerin altına imza attıklarım belirterek, sadece 1 ille sınırlı kalmayıp farklı projelerini hayata geçirdiklerini söyledi. 


1 milyarlık gelir Geçtiğimiz yılın sonuna doğru Başkent'teki Mahall Ankara projesine başladıklarını ifade eden Kazım Türker, TOKİ'den hasılat paylaşımıyla aldıkları projeden 1 milyar lira gelir beklediklerini söyledi. Kazım Türker, konut, otel, ofis, mağaza ve city süitlerden oluşan projenin yüzde 30'unu sattıklarını belirterek, 2015 sonunda tamamlamayı planladıkları Mahall'in dünyan m en iyi mimari gruplarından biri olan RMCM tarafından çizildiğini söyledi. Kazım Türker, İstanbul'da Zincirlikuyu'daki Çiftçiler Towers'a devam ettiklerini belirterek, 2 yıl önce çalışmaları başlayan projenin yüzde 60'ını sattıklarını söyledi. Ankara'dan çok sayıda yatırımcının alım yaptığı projenin 300 bin metrekarelik inşaat alanından oluştuğunu anlatan Türker, "22 dönüm arazide inşaat yapıyoruz. 


Çelik ve betonarme karışımı bir bina. Türkiye'nin en teknolojik inşaatı burası" dedi. Kazım Türker, istanbul'da yeni proje arayışlarının devam ettiğini belirterek, bu kapsamda Kartal ve Gaziosmanpaşa gibi yerlerde görüşmeler yaptıklarını söyledi. 


İzmir'de atağa kalktı Kazım Türker, İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de Halkapmar'da da büyük bir projeye başladıklarını açıkladı. 


Alsancak'a yakın bölgede 45 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden geçen yılın sonlarına doğru 80 milyon dolara satın aldıklarını ifade eden Kazım Türker, "Projenin arsasında eski tekel ve şarap fabrikası var. Burada 5 bin metrekareye oturan ve 15 bin metrekarelik kapalı olan eski fabrika binasını gerekli onayları alarak aslma uygun olarak yapacağız" açıklamasını yaptı. 


Posta 


Geri Dön