28 / 03 / 2024

Fikirtepe'de kamulaştırmayı başlatan SMS!

Fikirtepe'de kamulaştırmayı başlatan SMS!

Fikirtepe'de kamulaştırma başlıyor... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü, Fikirtepe'de proje yapacak inşaat firması yetkililerine gönderdiği SMS ile kamulaştırmanın başlayacağını duyurdu. İşte o SMS...



Fikirtepe de kamulaştırmayı başlatan SMS!


Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde son dönemeç, kamulaştırma oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Fikirtepe'de yıkım ve proje yapacak firmaların yetkililerinin cep telefonlarına bir kısa mesaj (SMS) göndererek anlaşma oranlarının son durumunu istedi.


Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, inşaat firmalarından hak sahipleriyle anlaşmaları hakkında güncel durum, anlaşamayan maliklerin irtibat bilgileri ve tapu şerhlerini müdürlüğe iletilmesini istediği SMS'inde kamulaştırma işleminin hak sahipleri ile yüzde 99 anlaşma sağlanan adalarda başlayacağını ve yüzde 99'dan aşağıdaki anlaşma oranları olan adalara doğru süreceğini bildirdi. 


Fikirtepe'de inşaat yapacak firmalara gönderilen SMS'te şöyle denildi;


"Fikirtepe'de yapılan anlaşma oranlarının son durumlarını gerekli Kamulaştırma İşlemleri yürütülmeye başlatılacağından Müdürlüğümüze iletmeniz gerekmektedir (Güncel Durum, Anlaşamayan Maliklerin İrtibat Bilgileri ve Tapu Şerhleri). 


Güncel Bilgiye haiz olunmasına istinaden sizden bu bilgileri beklemekteyiz,


Kamulaştırma işlemleri yüzde 99 anlaşma oranı sağlayanlar ile başlanarak yürütülecektir."


İşte o SMS;


Fikirtepe de kamulaştırmayı başlatan SMS!
Kamulaştırma SMS'i dün, 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 16:04'te inşaat firması yetkililerine gönderildi.



Fikirtepe'de inatlaşma bitecek!


Fikirtepe de kamulaştırmayı başlatan SMS!

Fikirtepe'de kamulaştırmanın öncelikli başlaması muhtemel adalardan biri de Alaaddin Demirel'in evinin olduğu ada...


Vartaş İnşaat, adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaaddin Demirel'in evinin de bulunduğu alanda yüzde 99'luk anlaşma oranını sağlamış durumda. Bu SMS'e göre kamulaştırmaya bu adalardan başlanabilir...


Geri Dön