29 / 03 / 2024

Filli Boya Design Soul Dergisi'nin 3. sayısı çıktı!

Filli Boya Design Soul Dergisi'nin 3. sayısı çıktı!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Filli Boya Design Soul Dergisi, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 3. sayısıyla yaza merhaba diyor...



Kurulduğu yıldan bu yana öncü ve yenilikçi bir tavır sergileyen Filli Boya, hayata geçirdiği Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarıyor.


Üç ayda bir iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayınlanan derginin yaz sayısında Buket Uzuner, Kerem Cankocak, Suna Kan ve Gülay Dindoruk özel sohbetleriyle size eşlik ediyor.


Dopdolu İçeriğiyle Design Soul Yaz Sayısı


Hayata dokunan bütün alanlarda zengin bir içerik sunan Design Soul,  Marmaray  projesini ve projede merak edilenlerini ilk kez okuyucuları için masaya yatırıyor. Barselona’da ve İstanbul’un Cibali semtinde keyifli bir yaz gezintisi yaparken; Şef İbrahim Kotok'un birbirinden özel yaz yemekleri, Ramazan sofraları sayfalarımıza lezzet katıyor. Teknoloji sayfalarında ios 7’yi incelerken, Golden Horn Brass’ın şarkılarını dinleyebileceğiniz Design Soul, okuyucularına keyifli dakikalar vaat ediyor.  


Ayrıca arkeoloji meraklılarına Bergama’da yapılan bir incelemenin yanı sıra, modadan sanata, dekorasyondan kişisel bakıma, spordan teknolojiye, yeme içmeden kitaplara kadar dopdolu bir içerik sizleri bekliyor.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul uygulamasını https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden 1 Temmuz’dan itibaren ücretsiz indirebilirsiniz.


Ayrıca Andorid cihazlar için GooglePlay üzerinden de Design Soul uygulamasını https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps ücretsiz indirebilirsiniz.


Hayata geçtiği günden bu yana ilk 2 sayısı 102.529 kez indirilen Design Soul, binlerce kişi tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.



Geri Dön