28 / 03 / 2024

Filli Boya, yepyeni dijital platformu evimleben.com'u hayata geçirdi!

Filli Boya, yepyeni dijital platformu evimleben.com'u hayata geçirdi!

Yenilikçi ve öncü kimliğiyle Filli Boya, yepyeni dijital platformu “evimleben.com”u hayata geçirdi. Evimle Ben’de “Tam Evime Göre” diyebileceğiniz sayısız tasarım, stil ve renk keşfedilmeyi bekliyor.




Evinize dair en yeni renk ve dekorasyon trendleri, ilham veren fikirler ve pratik çözümlerle yayın hayatına başlayan evimleben.com, yaşam alanlarına bambaşka çözümler üretmenin formülünü sunuyor.


Evinizle olan bağlarınızı kuvvetlendirecek yeni fikir ve önerileriyle yaşam ve dekorasyonu tek bir çatı altında toplamayı amaçlayan evimleben.com, farklı beğeni ve tarzlara geniş öneri yelpazesi ile hitap ediyor.


Evinizin rahatlığını ve şıklığını artırmak için yapabileceklerinizle ilgili her alandan içerik sunan platform; etkileyici, eğlenceli ve faydalı içeriği ile dekorasyon dünyasında son trendleri içinde barındıran güvenilir bir rehber niteliği taşıyor. Filli Boya markasının güçlü editoryal yaklaşımı ile yaratılan “Evimle Ben” takipçileriyle samimi bir bağ kuruyor.


Dekorasyona dair günlük ihtiyaçlardan ve kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirilen evimleben.com, duvar renklerinden dekoratif objelere, aksesuarlardan tasarım ürünlere kadar bir evin dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler sunuyor. 


Geri Dön