16 / 04 / 2024

Elizabeth Trend artık Türkiye’ de!

Elizabeth Trend artık Türkiye’ de!

Bir çok başarıya imza atmış olan Köseoğlu Dış Tic Ltd. Şirketi, markasını artık dijital dünyaya uyarlamaya karar verip son kullanıcıya ulaşmayı hedeflemiş ve Elizabeth Trend. Com’ u hayata geçirdi...



Ülke ekonomisine katkıda bulunarak, sağladığı istihdam ve ihracat potansiyeliyle hizmet etmekte olan Köseoğlu Şirketi, ev tekstilinde ürün segmentini genişleterek, Türkiye’ de neredeyse sektörün tamamına ürün tedarik etmektedir. Bu konuda başarıya imza atmış olan Köseoğlu Dış Tic Ltd. Şirketi, markasını artık dijital dünyaya uyarlamaya karar verip son kullanıcıya ulaşmayı hedeflemiş ve Elizabeth Trend. Com’u hayata geçirmiştir.


Son dönemde hızla büyüyen e-ticaret’te çarpıcı başarı öyküleri yaşanırken, bu başarı öykülerine bir yenisini eklemek isteyen ElizabethTrend.Com; ürün çeşitliliği, kalitesi, destek ve satış sonrası hizmetleri ile %100 müşteri memnuniyetini e-ticaret’te de kanıtlamayı başarmıştır.


Üyelerine özel bir alışveriş deneyimi yaşatmak isteyen ElizabethTrend.Com, son kullanıcıya ev tekstilindeki modayı  şaşırtıcı indirimlerle sunarak, dünyanın en iyi markalarını ayağınıza kadar getirmektedir. Sosyal medya üzerinden yaptıkları %50’ye varan indirimlerle açıldığı andan itibaren yükselişe geçen, ElizabethTrend.com ev tekstilinde tek adres olacak gibi gözüküyor.

Köseoğlu Dış Tic. Ltd. Şirketi, ISO 9001 belgesine sahip 30 yılı aşkın süredir perde, kumaş sektöründe faaliyet gösteren ve daha sonra fabrika üretimine geçen Elizabeth markası ile perdelik kumaş üretimi ve pazarlamasında 35'i aşkın ülke ile dış ticaret gerçekleştirmektedir. 


Firma yöneticilerinden M.Sıddık Köseoğlu " Hedeflerinin ev tekstil sektöründe en kaliteli ve en uygun fiyat seçenekleriyle müşteriye en hızlı şekilde teslimat olduğunu belirterek, 2014 yılı içerisinde,  Ev Tekstil kategorisinde elizabethtrend.com kendinden söz ettiren lider şirketler arasında olacaktır”inancını taşıdığını ifade etmiştir. 



Geri Dön