24 / 04 / 2024

Finansbank'tan peşinatsız mortgage!

Finansbank'tan peşinatsız mortgage!

Finansbank, konut kredisi hacminde özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya ve genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldi



Finansbank, Türkiye Bankalar Birliği'nin 3. çeyrek verilerine göre konut kredisi hacminde özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya ve genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldi.

Taksiti Düşük Mortgage ürünü ile 500 TL'den başlayan taksitlerle konut kredisi kullandıran Finansbank Peşinatsız Mortgage ile peşinat biriktirmeden satın alacakları konutun yüzde 95'ine kadar kredi kullandırıyor.

ÜniversiteKolay ürününde yer alan konut kredisi avantajıyla ise üniversiteli gençler, yurtta kalmak veya her ay kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam etme imkanına sahip oluyor. Finansbank'ın diğer ürünleri arasında Düşen Faizli Mortgage, Üniversite Öğrencisine Mortgage, Peşinatsız Mortgage yüzde 85, Eşit Anapara Ödemeli , Anapara Ertelemeli, Artan Taksitli, Azalan Taksitli, Hazır Mortgage, Masrafı Düşük Mortgage, Kamu Çalışanlarına Mortgage 1, Kamu Çalışanlarına Mortgage 2, Standart Mortgage ve İndirimli Mortgage yer alıyor.
Sabah/Emlak

Geri Dön