25 / 04 / 2024

Finia Paşapark Evleri'nde 10 bin TL'ye evinizi seçin!

Finia Paşapark Evleri'nde 10 bin TL'ye evinizi seçin!

Firma: Finia Yapı

Proje: Finia Paşapark

Toplam 5 Blok, 178 daireden oluşan Finia Paşapark Evleri'nde 10 bin lira ile evinizi seçiyor, peşinatınızı teslim ile beraber ödüyorsunuz. Projede daire fiyatları 94 bin 750 liradan başlıyor.



Finia Paşapark Evleri; Ev satma anlayışına yeni bir pencere açtı. Konut sektöründe, genelde topraktan satış yapılan ülkemizde Finia Yapı, evleri  bitirip  satarak, artık yatırımcıların risk değil, ev satın aldıkları gerçeğini vurguluyor. Kullanıma hazır hale getirilmiş olan  Finia Paşapark  Evleri, yaz sonu teslim edilerek, yeni yaşantınıza başlamanız için bir fırsat sunuyor. 

Projede; 10 bin lira  ile evinizi seçiyor, peşinatınızı teslim ile beraber ödüyorsunuz. Garanti Bankası ile kredi anlaşması bulunan projede; 120 aya kadar mortgage kredisi kullanabilme imkanıyla evinizde hemen otururken, kira öder gibi ev alma fırsatını sizlere sunuyor.

Toplam 5 Blok, 178 daireden oluşan Finia Paşapark’ta yaşam; 5 farklı mimari tasarım ve 55 metrekareden  230 metrekareye kadar daire seçenekleri ve 1+1'lerde 94 bin 750 TL'den başlayan fiyatlar ile sizlerin ihtiyaç ve zevkine sunuluyor. 

Her geçen gün gelişerek İstanbul’un en gözde yaşam, turizm, kültür ve ticaret merkezine dönüşen Pendik, geniş bulvarları ve düzenli kavşakları sayesinde bölge içinde ulaşım sorunu yaşamaz iken, sizlere Sahil yolu, TEM ve E – 5 gibi ana arterlere trafiksiz bağlanma imkanı sunarak hayatınızı kolaylaştırıyor.

10 dakika içinde Pendik iskelesine ulaşarak, deniz otobüsü veya feribottan yararlanabileceğiniz, Çoşkun Koleji, Koç Lisesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Pendorya, Neomarin, ve Viaport Alışverış merkezlerine  ve Sabiha Gökçen havalimanına kolay ulaşım imkanları ile “ Hayallerinizin Yaşam Alanı “ olmaya aday.

Her binada dış cephe yalıtımı, çift asansör, kapalı garaj, dairelerde uydu yayını, çocukların keyifle ve güvenle oynayabilecekleri oyun alanları, komşuların buluşma noktası olarak düşünülen hobi ve seyir alanları, fıtness salonu, masa tenisi ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirme imkanı sunuyor.


www.finiayapi.com.tr



projeye sor



Geri Dön