18 / 04 / 2024

Finia Paşapark Evleri teslimleri

Finia Paşapark Evleri teslimleri

Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Finia Paşapark Evleri satış fiyatları...

Finia Paşapark Evleri fiyat!

Finia Paşapark Evleri fiyat bilgisi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor.

Finia Paşapark Evleri'nde 10 bin TL'ye evinizi seçin!

Toplam 5 Blok, 178 daireden oluşan Finia Paşapark Evleri'nde 10 bin lira ile evinizi seçiyor, peşinatınızı teslim ile beraber ödüyorsunuz. Projede daire fiyatları 94 bin 750 liradan başlıyor.

Finia Paşapark Evleri Pendik'te yükseliyor! 94 bin 750 liraya 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından inşa edilen ve 5 bloklu olarak konumlandırılan Finia Paşapark Evleri'nde 1 oda 1 salon konutların fiyatları 94 bin 750 liradan başlıyor.

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Sivas Hobbit Evleri'nin iki örneğinde çalışmalar tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan ve ulusal medyada “Hobbit Evleri” olarak geniş yankı bulan Yamaçevler’in iki örneğinde çalışmalar tamamlandı.

Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sivas Hobbit Yamaç Evleri yoğun ilgi görüyor!

Sivas Belediyesi, dünya çapında gişe rekoru kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerdeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanına yamaç evleri yaptı.

2004 yılında NP12 Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Konut'un Altunizade'de, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük bir koruda inşa ettiği, eşit büyüklükte inşa edilen konutlardan meydana gelen, NP12 Evleri satışa sunulmuş.

Goldyapı Tiliapark 2 Konutları satışa çıktı!

Eskişehir'in en köklü şirketlerinden olan Goldyapı, büyük ilgi gören TİLİAPARK Evleri Projesi nin ardından iki yeni konut projesini daha hayata geçirdi.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

Akçapark Evleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Akçapark Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Akçapark Evleri fiyatları!

Ekici Mühendislik imzası ile inşa edilen Akçapark Evleri daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak. 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Akçapark Evleri fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Trabzon Akçapark Evleri 2016 yılında teslim!

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Trabzon Akçapark Evleri'nin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Akçaabat Akçapark Evleri!

Akçaabat Akçapark Evleri Trabzon 'da yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanını içerisinde barındıran Akçapark Evleri Ekici Mühendislik imzası taşıyor. 2016 yılı Eylül ayında daire teslimlerinin gerçekleşmesi planlanıyor.

Finia Paşapark Evleri teslimleri Haberi

Finia Paşapark Evleri teslimleri

Finia Paşapark Evleri satış fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı ve Finia Yapı tarafından hayata geçirilen Finia Paşapark Evleri 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Finia Paşapark Evleri projesi, TEM'e 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, E5'e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Finia Paşapark Evleri satış fiyatları!


Finia Paşapark Evleri satış fiyatları için projenin satış ofisini arayın.


Finia Paşapark Evleri satışları devam ediyor.


Finia Paşapark Evleri adres!


Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No : 31 P.K. 34909 Pendik /  İstanbul 


Telefon: 0216 307 05 82

Web:...