24 / 04 / 2024

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitti!

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitti!

Antalya’da yapımına başlanılan Finike Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. İnşaatı tamamlanan yatırım açılış için gün sayıyor. 



Antalya’da inşaatı tamamlanan Finike Devlet Hastanesi hizmete açılmayı bekliyor. AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, beraberindeki Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ dev tesisin çalışmalarını inceledi. 

Akdeniz Manşet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Finike Devlet Hastanesi Başhekim ve hastane yönetimiyle görüşen Başkan Uslu, taleplerin hızlıca aşılması için İl Sağlık müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile irtibata geçti.

Düzenlenen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan  Atay Uslu, "Finike Devlet Hastanesinin açılış sürecini adım adım takip ediyoruz. İnşaat tamamlandı. Ödenek tahsisi yapılarak tefrişat ve tıbbi cihazların alım sürecinin sonuna gelindi. 5 yıldızlı otel konforunda olacak modern hastanemiz kısa süre içinde açılacak. Finike Devlet Hastanesi, inşaat, tıbbi cihaz ve tefrişatı ile birlikte yaklaşık 50 milyon liralık yatırım" ifadelerini kullandı.

Hastanede 50 ek yatak inşaatına başlanıldığını söyleyen Uslu, "Hastanemizi modern tıbbi cihazlar ile donatıyoruz. Hastanemizde Yoğun bakım, bebek yoğun bakım gibi özel bölümler ve 4 adet ameliyathane bulunmakta. Yoğun bakımlarla, müşahade yataklarıyla beraber 125 Yataklı hastanemiz, tıbbi cihazları ve 5 yıldızlı otel konforunda tefrişat malzemeleri ile özel hastane gibi oluyor. Önce sağlık diyen AK Parti gereğini yapıyor, milletimizin güveni ve desteği ile yapmaya devam." dedi.


Geri Dön